Τηλεφωνικές Παραγγελίες
12:00 με 21:00
2810376701

ANDROEXTENDER

139.95
05069660000
Διαθέσιμο/ Παράδοση 1-3 μέρες

Για εσάς λοιπόν που αναζητάτε μια ιατρικά πιστοποιημένη μέθοδο και εγγυημένη από τον Ευρωπαϊκό Ιατρικό Σύλλογο, τότε το Androextender είναι για εσάς. Η συσκευή Androextender είναι βασισμένη στην αρχή της έλξης. Ανήκει στην κατηγορία Type 1 Ιατρική συσκευή Type 1 και φέρει το σήμα πιστοποίησης της Ευρωπαϊκής Υγείας (CE).

Η συσκευή αποτελείται από ένα πλαστικό δακτύλιο που συνδέεται με δυο δυναμικές μεταλλικές βέργες, ένα πλαστικό στήριγμα και μια ταινία σιλικόνης που διατηρεί την βάλανο στην θέση της. Το Androextenderείναι μια συσκευή έλξης που χρησιμοποιείται για την μεγέθυνση του πέους. Η αύξηση συμβαίνει λόγω της δυνατότητας αντίδρασης των ιστών να υποβληθούν σε πολλαπλασιασμό κυττάρων όταν υπόκεινται σε συνεχή ελκτική δύναμη.

Η αρχή της έλξης χρησιμοποιείται σε πλαστικές εγχειρήσεις για επέκταση ιστών. Η αναγέννηση νέων ιστών χρησιμοποιείται για την κάλυψη επιδερμικών ελαττωμάτων, εγκαυμάτων και περιοχές με απώλεια τριχοφυΐας. Χρησιμοποιείται επίσης σε ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις για την άυξηση της διάφυσης των οστών και των φαλάγγων. Σε αρχαίους πολιτισμούς αυτή η αρχή της έλξης χρησιμοποιείται για την μεγέθυνση διαφόρων μελών του σώματος, όπως ο λαιμός των γυναικών "καμηλοπάρδαλη" της φυλής Paduang στην Μπούρμα ή τα χείλη και τα αυτιά άλλων Αφρικανικών φυλών και φυλών του Αμαζονίου. Εκεί προσαρμόζουν προσθετικά μέλη ή βάρη για επιμήκυνση.

Ο σκοπός της θεραπευτικής αυτής αγωγής είναι να διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών του στελέχους του πέους. Αυτό μεταφράζεται σε: Μόνιμη αύξηση του πέους από 3 έως 4 εκατοστά σε στύση. Επίσης 3 έως 4 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και αύξηση περιφερείας 1 εκατοστού. Το Andropenis προσαρμόζεται σε κατάσταση ηρεμίας για μία περίοδο 4 ή 9 ωρών την ημέρα επιτυγχάνοντας μια σωρευτική άυξηση 0.5 εκατοστών ανά μήνα.

Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται για μια περίοδο 6 έως 9 μηνών εξαρτώμενη από την επιθυμητή αύξηση. Τα αποκτούμενα εκατοστά είναι μόνιμα. Επιτυγχάνεται επίσης μια κατά 70% διόρθωση σε αποκλίσεις ή κυρτότητα του πέους.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: 1 συσκευή Androexteder, 1 Εκπαιδευτικό Cd, 1 Βιβλιαράκι οδηγιών σε 14 γλώσσες, Κάρτα εγγύησης, Σετ ανταλλακτικών.

Δείτε Ακόμη Δείτε Ακόμη

Πρέπει να είστε άνω των 18 για να εισέλθετε στο site